Get Adobe Flash player

Categories

Search

Categories

Archives

Bookmarks

  Zwangerschapsyoga

  Een zwangerschap is een magische ervaring, er groeit immers een baby in je buik. Tijdens de zwangerschapsyoga leer je voelen wat jij en je kindje nodig hebben en daardoor groeit het vertrouwen in je lichaam en in je eigen wijsheid.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            In de sessies komen houdingen, ademoefeningen en ontspanning aan bod en deze zijn gericht op 3 thema’s: kracht, concentratie en ontspanning.

  Een reeks bestaat uit verschillende lessen met telkens 1 partnerles. Je kan verschillende reeksen na elkaar volgen: dit wordt zelfs aangeraden om je de oefeningen eigen te maken.  

  Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Je kan instappen vanaf 13 weken zwangerschap en je kan deelnemen tot aan je bevalling.

  Tijdens de partnerles leert je partner jou te ondersteunen tijdens je zwangerschap en de geboorte van jullie kindje dmv ontspanningsoefeningen, massages en houdingen om de weeën op te vangen.

  Groepssessies

  – Dinsdagavond Herent 18u45 tot 19u45

  Reeks 1: 4, 11, 18, 25/2, 3, 17, 31/3

  Reeks 2: 21, 28/4, 5, 12, 19, 26/5, 2, 9/6

  Er is ook mogelijk tot een exclusief, uniek, op maat gemaakt privétraject, voor die mamma’s die bewust kiezen voor HUN zwangerschap en bevalling zodat ze ontspannen en vol vertrouwen zwanger kunnen zijn, bevallen en mamma zijn!

  De plaatsen hiervoor zijn beperkt en je kan hiervoor informeren via mail.