Zwangerschapsyoga

Een zwangerschap is een magische ervaring, er groeit immers een baby in je buik. Tijdens de zwangerschapsyoga leer je voelen wat jij en je kindje nodig hebben en daardoor groeit het vertrouwen in je lichaam en in je eigen wijsheid.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            In de sessies komen houdingen, ademoefeningen en ontspanning aan bod en deze zijn gericht op 3 thema’s: kracht, concentratie en ontspanning.

Een reeks bestaat uit verschillende lessen met telkens 1 partnerles. Je kan verschillende reeksen na elkaar volgen: dit wordt zelfs aangeraden om je de oefeningen eigen te maken.  

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Je kan instappen vanaf 13 weken zwangerschap en je kan deelnemen tot aan je bevalling.

Tijdens de partnerles leert je partner jou te ondersteunen tijdens je zwangerschap en de geboorte van jullie kindje dmv ontspanningsoefeningen, massages en houdingen om de weeën op te vangen.

Momenteel zijn er geen face to face sessies tem 19 april.

Wil je meer informatie over

– de online reeks van 7 april tem 19 mei (live en opgenomen)

– het op maat gemaakte online priétraject

– op de hoogte blijven wanneer de nieuwe reeks start?

Klik hier.

Er is ook mogelijk tot een exclusief, uniek, op maat gemaakt privétraject, voor die mamma’s die bewust kiezen voor HUN zwangerschap en bevalling zodat ze ontspannen en vol vertrouwen zwanger kunnen zijn, bevallen en mamma zijn!

De plaatsen hiervoor zijn beperkt en je kan hiervoor informeren via mail.

Groepssessies

– Dinsdagavond Herent 18u45 tot 19u45

Reeks 2: 7, 14, 21, 28/4, 5, 12, 19/5 –> deze reeks vindt online plaats op dinsdag van 19u tot 20u

Reeks 3: 2, 9, 16, 23, 30/6, 7, 14/7

De volgende reeks start waarschijnlijk vanaf half augustus.