Get Adobe Flash player

Categories

Search

Categories

Archives

Bookmarks

  Zwangerschapsyoga

  Een zwangerschap is een magische ervaring, er groeit immers een baby in je buik. Het is een unieke periode en die kan door alle veranderingen (lichamelijk maar ook mentaal) de nodige verwarring met zich meebrengen. Tijdens de zwangerschapsyoga leer je voelen wat jij en je kindje nodig hebben en daardoor groeit het vertrouwen in je lichaam en in je eigen wijsheid.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            In de sessies komen houdingen, ademoefeningen en ontspanning aan bod en deze zijn gericht op 3 thema’s: kracht, concentratie en ontspanning.

  Een reeks bestaat uit verschillende lessen met telkens 1 partnerles. Je kan verschillende reeksen na elkaar volgen: dit wordt zelfs aangeraden om je de oefeningen eigen te maken.  

  Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Je kan instappen vanaf 13 weken zwangerschap en je kan deelnemen tot aan je bevalling.

  Tijdens de partnerles leert je partner jou te ondersteunen tijdens je zwangerschap en de geboorte van jullie kindje dmv ontspanningsoefeningen, massages en houdingen om de weeën op te vangen.

  Groepssessies

  – Dinsdagavond Herent 18u30 – 19u30:                                                                                                                         reeks 1 = 22 & 28/10, 5 & 19 & 26/11, 3 & 10 & 17/12

  – Donderdagavond Tervuren van 19u30 tot 20u30

  Reeks 1: 24 & 31/10, 7 & 14 & 21 & 28/11, 5 & 12/12

  Er is ook mogelijk tot een exclusief privétraject, helemaal op jouw maat! De plaatsen hiervoor zijn beperkt en je kan hiervoor informeren via mail.

  Ben je al ver gevorderd in je zwangerschap (meer dan 33 weken) neem dan even contact op.