Saswitha yoga

Het woord yoga is afgeleid van het Sanskriet woord ‘yuk’ dat ‘verbinden’ en ‘eenwording’ betekent. Hatha bestaat uit ‘ha’ wat ‘zon’ betekent en ‘tha’ dat vertaald wordt als ‘maan’. Hatha yoga verbindt dus 2 uitersten en zorgt voor een evenwicht, de eenwording van lichaam, geest en ziel.  De mogelijke voordelen van yoga zijn talrijk: versterking van spieren, gewrichten en wervelkolom; massage van de organen; toename van de energie: verhoogde flexibiliteit van lichaam en geest; beter en dieper slapen.
Een sessie Hatha/Saswitha yoga is opgebouwd uit houdingen (staand, zittend en liggend), ademoefeningen, concentratie en ontspanning. De houdingen voer je eerst dynamisch als voorbereiding tot de statische houding. De adem is de dragende kracht van elke beweging. Alle bewegingsmogelijkheden van wervelkolom en gewrichten komen aan bod. In elke oefening zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht.
De sessies zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 14/15 jaar: op je eigen ritme en volgens je eigen mogelijkheden.

Waar en wanneer?

Hoeilaart op maandag van 19u30 tot 20u45: reeks van 14 sessies van 7/9 tem 14/12 (uitgezonderd 2/11)

Prijs = 170€/reeks van 14 groepssessies

Deze reeks gaat online door, wil je graag aansluiten? Stuur een mailtje voor meer informatie. 

Wil je meer informatie over de online sessie “Ontdekking van je vrouwelijkheid” of inschrijven voor de reeks in Hoeilaart? Contacteer me hier.